AVG Hata Kodu : 0xC0070643

Hello Berto,
Sorry for not replying in your native language. It is to keep you informed that we support only in English. Could you please elaborate your issue in English so that we could assist you better in resolving your issue?
Thank you.

Merhaba AVG.
Dil (lisan) = TR
Lütfen yazdıklarımı okumadan Önce bunu GÖRÜN. AVG Promlarını silme programini indirdim göster Fakat işe yaramadı. Bu arada bu sorun benim bazi akrabalarım A.Ş. arkadaşlarımda da oldu. Benim yaptığımı onlarda Yaptı ettik benim karşılaştığım sorunu onlarda karşılaştı. Yazdıklarımı Okuduğunuz Için şimdiden teşekkürler.
AVG Antivurus programini uzun süredir kullanıyorum çok memnunum ettik. Fakat BBC muhabirine Bir Gün AVG Antivurus Pro programının 30 günlük deneme Sürümünü indirdim 30 gün bitti, A.Ş… Deneme Sürümü bittikten Sonra AVG sorun çıkartmaya başladı ettik SONUÇ Olarak sildim. Silmeye çalıştığım ZAMANDA sorun Yaşadım. Silinmedi. Bu yüzdende programlara başvurmak Zorunda kaldım silindi ettik. Avast hic memnun kalmadım ettik indirdim. . Bu yüzdende AVG'yi yeniden indirmek istedim ama işte bu SONUÇ ile karşılaştım
Hata Kodu: 0xC0070643. Lütfen bu sorunu Benim icin giderin. BU sorunu giderirseniz hem ben hem siz hem de bu sorun ile karşılaşanlar mutlu olur.
Teşekkürler AVG.

Hello Berto,
Sorry for not replying in your native language. It is to keep you informed that we support only in English. Could you please elaborate your issue in English so that we could assist you better in resolving your issue?
Thank you.