Hello Ladka,
We are sorry but we do provide support only in English. Could you please post your query in English so that we can understand it better and assist you with it? Thanks in advance.
Zakoupila jsem si AVG Ultimate, včetně antiviru pro android mobily. Jakmile chci aplikaci downloaden, skočí automaticky na free verzi. Vyzkoušela jsem zakoupený produkt nainstalovat všemi způsoby, přes zen-network také, google pay, link v e-mailu, kdy jsem neobdržela aktivační kód, jak píší.
Pokud chci na android mobilu již zakoupený AVG PRO, musím znovu zaplatit, abych měla aplikaci bez reklam.
Prosím o odpověď, jak zainstalovat AVG Ultimate na mobil. Nebudu platit znovu za něco, co jsem již uhradila.
E, This Community is basically English language… Query translation…
[Czech to English]
I purchased AVG Ultimate, including antivirus for android phones. As soon as I want to turn downloaden jumps automatically to the free version. I tried to install the purchased product in all ways, through Zen network also pay Google, a link in an e-mail when I did not receive an activation code as they write.
If you want to android mobile phones already purchased AVG, I have to pay again to have the application without ads.
Please answer as zainstalovat AVG Ultimate cellphone. I'm not going to pay again for something I already paid.
AVG Guru
Hello Ladka,
We are sorry but we do provide support only in English. Could you please post your query in English so that we can understand it better and assist you with it? Thanks in advance.