Befizetésről visszajelzés?

Hello Gyula,
Thank you for contacting AVG Community Support.
We are sorry to know that. We'll check and help you out.
As it isn't advised to discuss personal/account related info here, we've sent you an email with further details. Please check your inbox/spam folders to find the email and use it to get back to us.
Thank you and keep us updated.

Support through this channel is available only in English. You can write back to us in English or we'll help you in your language using Google Translate (https://translate.google.com).
NOTE: The below message is translated for your convenience using Google Translate.

Szia Gyula!
Köszönjük, hogy megkereste az AVG közösségi támogatást.
Sajnálattal tudjuk ezt. Megnézzük és segítünk.
Mivel nem tanácsos itt személyesen/fiókkal kapcsolatos információkat megvitatni, e-mailt küldtünk a további részletekkel. Kérjük, ellenőrizze beérkező leveleit/spam mappáit, hogy megtalálja az e-mailt, és használja azt, hogy kapcsolatba lépjen velünk.
Köszönjük és tájékoztasson minket.

T. Közösség!
Befizettem a TuneUp-ra2022. 11. 21-én, sem az alkalmazást, sem visszajelzést az összeg
megfizetéséről nem kaptam. Segítségüket kérem.

Thank you for sharing the details, Gyula.

Upon checking our records, we can see that you've placed an order of AVG TuneUp (Multi-Device) subscription on 11/21/2022 via Wire Transfer.
Since you've paid for this subscription via wire transfer, it would take 8 business days to receive the payment on our end.
Hence, we request you to wait for 8 days until we receive the payment, once the order has been processed successfully, you will receive the email confirmation, which will include the activation code.
Let us know if you have further queries.

NOTE: The below message is translated for your convenience using Google Translate.

Köszönöm, hogy megosztottad a részleteket, Gyula.

Nyilvántartásunk ellenőrzése során látjuk, hogy Ön 2022. 11. 21-én átutalással megrendelte az AVG TuneUp (Multi-Device) előfizetést.
Mivel Ön ezt az előfizetést átutalással fizette ki, 8 munkanapot vesz igénybe, amíg a fizetés megérkezik hozzánk.
Ezért kérjük, hogy várjon 8 napot, amíg a fizetés beérkezik hozzánk, amint a megrendelést sikeresen feldolgoztuk, megkapja a visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza az aktiválási kódot.
Tudassa velünk, ha további kérdései vannak.

Hello Gyula,
Thank you for contacting AVG Community Support.
We are sorry to know that. We'll check and help you out.
As it isn't advised to discuss personal/account related info here, we've sent you an email with further details. Please check your inbox/spam folders to find the email and use it to get back to us.
Thank you and keep us updated.

Support through this channel is available only in English. You can write back to us in English or we'll help you in your language using Google Translate (https://translate.google.com).

Szia Gyula!
Köszönjük, hogy megkereste az AVG közösségi támogatást.
Sajnálattal tudjuk ezt. Megnézzük és segítünk.
Mivel nem tanácsos itt személyesen/fiókkal kapcsolatos információkat megvitatni, e-mailt küldtünk a további részletekkel. Kérjük, ellenőrizze beérkező leveleit/spam mappáit, hogy megtalálja az e-mailt, és használja azt, hogy kapcsolatba lépjen velünk.
Köszönjük és tájékoztasson minket.

Dear Lathika!
Az alábbi adatokkal küldtem el a megrendelésre a befizetésemet:
Összeg: 9690 HUF
Átut. közl.: (Transfer info number redacted)
Bank: Raiffeisen Bank Rt.
Fióktulajdonos: Global Collect BV.
Számlaszám: (Account number redacted)
Megrendelési szám: (Order number redacted)
Dátum: 2022. november 19.
Termék: AVG TuneUp
Ezekkel az adatokkal - amit Önöktől kaptam - utaltam át az összeget.
Kérem szíves intézkedését, szeretném a TuneUp-ot mielőbb használni.
Üdvözlettel Gyula Mátyássy (Email address redacted)