Dobrý den
6.1.2022 jsem Vás poprosil, při platbě za prodloužení licence, o změnu korespondenčního emailu na (Email address redacted). Automaticky na starou adresu jsem dostal hlášení, že fakturu dostanu na novou adresu.
Ale:
1. Nedostal jsem od vás na novou adresu ani fakturu, ani cokoliv.
2. Při pokusu o změnu emailu na Vaších stránkách dostal jsem hlášku, že tento email už je používán.
3. Při přihlášení stará adresa/heslo vidím, že platba proběhla úspěšně, a mám licenci prodlouženou do 30.1.2023. Ale pořád dostávám Vaše připomínky o platbě přicházející na starou adresu.
4. Přihlášení nový email/heslo - nefunguje. Při pokusu o sehnání nového hesla na Vaších stránkách měl jsem dostat potvrzující email na novou adresu. Také nepřišlo nic. Nebojte se, spamový koš jsem zkontroloval.
Takže, naše korespondence s Vámi probíhá naprosto nevyhovujícím způsobem na staré adrese, a na nové neprobíhá vůbec.
Stará adresa mi bude během tohoto měsíce zrušena, a nebudu od Vás dostávat vůbec nic.
Hezký den, Josef Vlček.
Hello Josef,
Support through this channel is currently available in English only.
We will certainly check and help you.
As it is not recommended to share your order/subscription details over this public post. Hence, we've sent you an email to your registered email address. Please check for the email and revert to us.
Thank you for your understanding.
NOTE: The below message is translated for your convenience using Google Translate.
Dobrý den, Josefe,
Podpora prostřednictvím tohoto kanálu je aktuálně dostupná pouze v angličtině.
Určitě to prověříme a pomůžeme.
Protože se nedoporučuje sdílet údaje o vaší objednávce/předplatném prostřednictvím tohoto veřejného příspěvku. Proto jsme vám zaslali e-mail na vaši registrovanou e-mailovou adresu. Zkontrolujte prosím e-mail a vraťte se k nám.
Děkuji za pochopení.
POZNÁMKA: Níže uvedená zpráva je pro vaše pohodlí přeložena pomocí Překladače Google.
Hello Josef,
Support through this channel is currently available in English only.
We will certainly check and help you.
As it is not recommended to share your order/subscription details over this public post. Hence, we've sent you an email to your registered email address. Please check for the email and revert to us.
Thank you for your understanding.
NOTE: The below message is translated for your convenience using Google Translate.
Dobrý den, Josefe,
Podpora prostřednictvím tohoto kanálu je aktuálně dostupná pouze v angličtině.
Určitě to prověříme a pomůžeme.
Protože se nedoporučuje sdílet údaje o vaší objednávce/předplatném prostřednictvím tohoto veřejného příspěvku. Proto jsme vám zaslali e-mail na vaši registrovanou e-mailovou adresu. Zkontrolujte prosím e-mail a vraťte se k nám.
Děkuji za pochopení.
POZNÁMKA: Níže uvedená zpráva je pro vaše pohodlí přeložena pomocí Překladače Google.