Dzień dobry,
z przykrością muszę stwierdzić, że sposób świadczenia przez Was usługi ochrony mojego sprzętu, nie spełnia moich oczekiwań. Instrukcje przekazujecie w języku angielskim, którego ja nie znam. Skutek jest taki, ze nie potrafię uruchomić oferowanej przez Was ochrony.
Jeżeli nie możecie komunikować się ze mną (w pełnym zakresie, tzn. informacje, instrukcje, itp) w języku polskim, wnioskuję o anulowanie umowy/współpracy. Proszę o zwrot na moje konto bankowe 72 zł , które wpłaciłem tytułem realizowania przez Was ochrony mojego sprzętu, a która to ochrona niestety nie doszła do skutku.
Z poważaniem
Cylny Roman
Nie wiem jak instalować ten program. Instrukcje sa w języku angielskim, którego nie znam. Proszę o skuteczne wsparcie, tak abym mógł uporać się z problemem lub o informację, że jest to niemożliwe i zwrot wpłaconych przeze mnie 72 zł. Próbuję sie z Wami kontaktować różnymi kanałami, ale nie mam konkretnej odpowiedzi. Ochrony komputera pomimo wpłacenia wymaganej kwoty również nie mam. Takie traktowanie klienta jest nieuczciwe, zgarnąć od niego kasę i olać go.
Cylny Roman
Dzień dobry, z przykrością muszę stwierdzić, że oferowana przez Was oferta ochrony mojego sprzętu nie spełnia moich oczekiwań ze względu na brak z mojej znajomości strony języka angielskiego, podczas kiedy wszelkie informacje, instrukcje Wy przekazujecie właśnie w tym języku. Efekt jest taki, że nie potrafię zainstalować i uruchomić oferowanego przez Was programu ochrony sprzętu. Nic nie rozumiem z instrukcji, dyspozycji, itp. Wygląda na to, że z tego obiektywnego powodu nasza współpraca nie jest możliwa. Jeżeli nie można zmienić sposobu komunikacji z języka angielskiego na język polski (jestem otwarty na propozycje zmiany z Waszej strony), wnioskuję o zakończenie naszej współpracy i jednoczesny zwrot na moje konto bankowe kwoty 72 zł, wpłaconej przeze mnie tytułem świadczenia przez was usługi.
Pozdrawiam
Cylny Roman