Hello Marcela,
Thank you for contacting AVG Community.
We've replied to your original post, to keep the conversation in a single thread. Please check & revert to us via it to proceed further.
Thank you in advance!
Support through this channel is available only in English. You can write back to us in English or we'll help you in your language using Google Translate (https://translate.google.com).
NOTE: The below message is translated for your convenience using Google Translate.
Dobrý den, Marcelo,
Děkujeme, že jste se obrátili na komunitu AVG.
Odpověděli jsme na váš původní příspěvek, aby konverzace zůstala v jednom vláknu. Zkontrolujte a vraťte se k nám prostřednictvím něj, abyste mohli pokračovat.
Děkuji předem!
Hello Marcela,
Thank you for contacting AVG Community.
We've replied to your original post, to keep the conversation in a single thread. Please check & revert to us via it to proceed further.
Thank you in advance!
Support through this channel is available only in English. You can write back to us in English or we'll help you in your language using Google Translate (https://translate.google.com).
NOTE: The below message is translated for your convenience using Google Translate.
Dobrý den, Marcelo,
Děkujeme, že jste se obrátili na komunitu AVG.
Odpověděli jsme na váš původní příspěvek, aby konverzace zůstala v jednom vláknu. Zkontrolujte a vraťte se k nám prostřednictvím něj, abyste mohli pokračovat.
Děkuji předem!
Bankovní převod
Dobrý den,
obracím se na Vás s tímto problémem, chtěla jsem si prodloužit předplatné některých produktů od vás, kterým bude v brzké době končit
splatnost, a zjistila jsem, že je tam uvedená nějaká platební karta a platby pouze kartou.
Vždycky jsem platila Vaše produkty klasickým převodním příkazem, takže nechápu, jak je možné, že u produktu AVG TuneUp je napsáno placeno kartou. A to ještě letos. Žádné předplatné jsem ještě letos neprováděla a nikdo jiný ty platby nedělá jen já.
Někdo změnil ty platby na placení kartou.
Nechápu co to znamená a jak se někdo mohl dostat do našeho účtu.
Žádám o vysvětlení a změnu plateb u všech produktů na klasický bankovní převod.
Předem děkuji a hezký den
Marcela Dubnová
PRANOFA s.r.o.