Využití AVG Secure Browser

Hello, 

We are glad to clarify your request. It's not recommended to use both AVG and Avast products on same device. It will conflict with each other. If you wish to have AVG product with discount, I request you to contact our sales team through phone or chat.
Visit support.avg.com/support_sales?l=en to reach our sales team.

Support through this channel is available only in English. You can write back to us in English or we'll help you in your language using Google Translate.

NOTE: The below message is translated for your convenience using Google Translate.

Ahoj,

Rádi upřesníme váš požadavek. Nedoporučuje se používat oba produkty AVG a Avast na stejném zařízení. Bude to ve vzájemném rozporu. Pokud si přejete mít produkt AVG se slevou, žádám vás, abyste kontaktovali náš prodejní tým telefonicky nebo chatem.
Navštivte support.avg.com/support_sales?l=cs a kontaktujte náš prodejní tým.

Podpora prostřednictvím tohoto kanálu je dostupná pouze v angličtině. Můžete nám napsat zpět v angličtině nebo vám pomůžeme ve vašem jazyce pomocí Překladače Google.

Nabízíte mi zdarma instalaci AVG Secure Browser. Když ji chci nainstalovat, zjistím, že jde o produkt firmy Avast. Nemám nic proti Avastu, ale z dřívější zkušenosti vím, že mít na jednom PC ochranu AVG a Avast není možné a navzájem si škodí. Musel jsem se (v minulosti) rozhodnout, kterou z nich odinstaluji a kterou ponechám. 
Je tedy Vaše nabídka pro mne (s ochranou od AVG) využitelná? Pokud ano, jak mám tedy nadále postupovat? Uvítal bych raději telefonický rozhovor než písemný styk. Moje číslo na mobil je (Number removed for privacy reason)
Předem děkuji.
Č.Augustin

Hello, 

We are glad to clarify your request. It's not recommended to use both AVG and Avast products on same device. It will conflict with each other. If you wish to have AVG product with discount, I request you to contact our sales team through phone or chat.
Visit support.avg.com/support_sales?l=en to reach our sales team.

Support through this channel is available only in English. You can write back to us in English or we'll help you in your language using Google Translate.

NOTE: The below message is translated for your convenience using Google Translate.

Ahoj,

Rádi upřesníme váš požadavek. Nedoporučuje se používat oba produkty AVG a Avast na stejném zařízení. Bude to ve vzájemném rozporu. Pokud si přejete mít produkt AVG se slevou, žádám vás, abyste kontaktovali náš prodejní tým telefonicky nebo chatem.
Navštivte support.avg.com/support_sales?l=cs a kontaktujte náš prodejní tým.

Podpora prostřednictvím tohoto kanálu je dostupná pouze v angličtině. Můžete nám napsat zpět v angličtině nebo vám pomůžeme ve vašem jazyce pomocí Překladače Google.