Back Czech support phonet

Dobrý den pane Nováku,

Prosím přijměte naši omluvu za pozdní odpvěď a případné komplikace. Technická podpora je v omezené podobě dostupná samozřejmě i v češtině.

Z popisu situace mi bohužel není uplně jasné jaký konktertní problém a pro jaký produkt se snažíte vyřešit. Mohl by jste mi prosím zkusit situaci ještě jednou detailně popsat tak abych Vám mohl pomoci?

Také bych Vám doporučil nesdílet Vaše osobní údaje ve veřejných diskuzích, předejde tak například SPAMu nebo zneužití identity. Z tohoto důvodu jsem také Váš předchozí příspěvěk upravil tak aby osobní údaje neobsahoval (pro interní potřebu je mamé samozřejmě uloženy)

S pozdravem,

Honza

Today I ordered AVG Secure VPN. Purchase order number 12186..... Paid card 695 Kc. Printed invoice. Draw down am application. Application am perhaps install. You write: activate advance payment - settlement, you have to apply for ! It's attempt at fraud? I haven't seen where, nor how !! Do not find ! Somewhere am got and enter. A here see, my having: AVG PC TUNAP paid. But on struck and functional ??!! Offer draw down. Availed am. Much months I didn't have service that the I paid ?? AVG Secure VPN evidently used in the Demo version !? Offer - buy ! Much joke ! A perhaps discrepancy and with AVG AntiVirus. That should be paid to the 23.8.2019 ! A in terms of hereof circus I left from pages "on payment". Come back there I don't know ! No common voucher for settlement.... Every e- shop with button is better. Everything catch it. Isn't where lose one's way. Nothing doesn't go damage! Near you all problem. Much needs and information on one’s pile. Isn't unambiguous progress - step by step ! Entire solving - reservation !

Request you: ensure support on the telephone. My issue: +420........ In Czech! Thank you. Jiří Novák.

Edited by admin: Personal details removed to protect user privacy.

Dobrý den pane Nováku,

Prosím přijměte naši omluvu za pozdní odpvěď a případné komplikace. Technická podpora je v omezené podobě dostupná samozřejmě i v češtině.

Z popisu situace mi bohužel není uplně jasné jaký konktertní problém a pro jaký produkt se snažíte vyřešit. Mohl by jste mi prosím zkusit situaci ještě jednou detailně popsat tak abych Vám mohl pomoci?

Také bych Vám doporučil nesdílet Vaše osobní údaje ve veřejných diskuzích, předejde tak například SPAMu nebo zneužití identity. Z tohoto důvodu jsem také Váš předchozí příspěvěk upravil tak aby osobní údaje neobsahoval (pro interní potřebu je mamé samozřejmě uloženy)

S pozdravem,

Honza