DRI*AVG Technologies, www.avg.com, IE billing for nothing

Hello Adam, 
You've reached the AVG community support forum.
We are sorry to hear that you want t know about the payment and want to get a refund.
We will certainly look into this and help you. As it is not recommended to discuss your order/subscription details over this public post. Hence, we've sent you an email to your registered email address. Please check for the email and revert to us.
Thank you for your understanding. 

POZNÁMKA: V současné době neposkytujeme podporu ve vašem jazyce. Níže uvedená zpráva je pro vaše pohodlí přeložena pomocí Překladače Google.

Ahoj Adame, 
Dostali jste se na fórum podpory komunity AVG.
Je nám líto, že chcete vědět o platbě a chcete získat náhradu.
Určitě se na to podíváme a pomůžeme vám. Protože se nedoporučuje diskutovat o podrobnostech vaší objednávky/předplatného prostřednictvím tohoto veřejného příspěvku. Proto jsme vám zaslali e-mail na vaši registrovanou e-mailovou adresu. Zkontrolujte prosím e-mail a vraťte se k nám.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, před chvílí se mi odeslala platba někomu kdo se jmenuje DRI*AVG Technologies.  Jenže já u vás nemám žádné aktivní předplacené služby ani u vás nemám uložené platební metody. Ve zkratce se mi prostě odečetlo 1359,- za něco co si ani neplatím a nevím co s tím. Rád bych nějak aby se mi vrátili peníze jelikož za tohle já prostě nemohu. CO NEJDŘÍVE!!!

Hello Adam, 
You've reached the AVG community support forum.
We are sorry to hear that you want t know about the payment and want to get a refund.
We will certainly look into this and help you. As it is not recommended to discuss your order/subscription details over this public post. Hence, we've sent you an email to your registered email address. Please check for the email and revert to us.
Thank you for your understanding. 

POZNÁMKA: V současné době neposkytujeme podporu ve vašem jazyce. Níže uvedená zpráva je pro vaše pohodlí přeložena pomocí Překladače Google.

Ahoj Adame, 
Dostali jste se na fórum podpory komunity AVG.
Je nám líto, že chcete vědět o platbě a chcete získat náhradu.
Určitě se na to podíváme a pomůžeme vám. Protože se nedoporučuje diskutovat o podrobnostech vaší objednávky/předplatného prostřednictvím tohoto veřejného příspěvku. Proto jsme vám zaslali e-mail na vaši registrovanou e-mailovou adresu. Zkontrolujte prosím e-mail a vraťte se k nám.
Děkujeme za pochopení.