Előfizetés törlése

Hello Halasz,
Thank you for contacting AVG support community.
I apologize for the trouble caused.
As it isn't advised to discuss personal/account related info here, we've sent you an email with further details. Please check your inbox/spam folders to find the email and use it to get back to us.
We will certainly help you out.
Thank you and keep us updated.

Note: The below message is translated using google translator for your convenience.

Szia Halasz!
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot az AVG támogatási közösségével.
Elnézést kérek az okozott bajért.
Mivel nem tanácsos itt személyesen/fiókkal kapcsolatos információkat megvitatni, e-mailt küldtünk a további részletekkel. Kérjük, ellenőrizze beérkező leveleit/spam mappáit, hogy megtalálja az e-mailt, és használja azt, hogy kapcsolatba lépjen velünk.
Biztosan segítünk.
Köszönjük, és tájékoztasson minket.

Tisztelt AVG Technologies!

Mint korábbi leveleimben már arról értesítettem Önöket hogy a 20222. November 28-ig fennálló, AVG Internet Security (Megrendelés száma: 1106027954239) szerződésemet NEM szeretném Önöknél meghosszabbítani mivel kedvezőbb ajánlatot kaptam. Arra kérem Önöket mivel a közeljövőben törlöm a gépemről az AVG Internet Security programot, a számlámról levont összeget mielőbb utalják vissza a számlára.

Üdvözlettel, Halász Beatrix

Ezt megelőző levél:

Tisztelt AVG Technologies!

Alulírott, Halász Beatrix, az Önöknél fennálló (2022. November 28-ig fennálló) AVG Internet Security (Megrendelés száma: 1106027954239) előfizetés megújítására nem tartok igényt, mivel kedvezőbb ajánlatot találtam.  
Üdvözlettel.Halász Beatrix

Az Önök által megadott válaszcímre küldve! (no.reply@avg.com) 29 Oct 2022 21:03:14 

Rendelés részletei
Rendelés száma: 116058079900
Termék neve:

Az ár tartalmazza az áfát

AVG Internet Security
1 PC-re. Évente számlázott előfizetés, amely a lemondásáig ! érvényes
Sorozatszám: 6LNS7W-4NZYY2-45UCGW
16190 Ft
Az AVG Internet Security  programot 2022.11.07. napon töröltem a számítógépről. 

Hello Halasz,
Thank you for contacting AVG support community.
I apologize for the trouble caused.
As it isn't advised to discuss personal/account related info here, we've sent you an email with further details. Please check your inbox/spam folders to find the email and use it to get back to us.
We will certainly help you out.
Thank you and keep us updated.

Note: The below message is translated using google translator for your convenience.

Szia Halasz!
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot az AVG támogatási közösségével.
Elnézést kérek az okozott bajért.
Mivel nem tanácsos itt személyesen/fiókkal kapcsolatos információkat megvitatni, e-mailt küldtünk a további részletekkel. Kérjük, ellenőrizze beérkező leveleit/spam mappáit, hogy megtalálja az e-mailt, és használja azt, hogy kapcsolatba lépjen velünk.
Biztosan segítünk.
Köszönjük, és tájékoztasson minket.