I deleted my Avg browser, reinstalled it, but this time my pinned folders and shortcuts in the toolb

Merhaba Ali. Ulaştığınız için teşekkür ederim ve gecikme için özür dilerim.

Ben Jovana ve AVG Müşteri Hizmetleri'nde çalışıyorum.

Kaldırma işlemi sırasında, yer imleri ve geçmiş gibi profil bilgilerinizi silmek için isteğe bağlı olarak "Tarama verilerinizi de silin" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyebileceğinizi lütfen unutmayın. Bu kutuyu işaretlemezseniz, tarama geçmişiniz, yer imleriniz ve parolalarınız saklanmaya devam edecektir.

Yine de geri bildiriminiz çok değerlidir ve bunu kesinlikle ekiple paylaşacağım.

İyi günler!

- Jovana

Avg tarayıcıyı sildim ve yeniden yükledim ve tarayıcıdaki sabit kısayollarım ve klasörlerim kayboldu.
Yeniden yüklediğimde sabitlenmiş klasörlerim ve kısayollarım görünmedi.
Bunu kromla yaptığımda, sabitlenmiş kısayollar ve klasörler görünür, ancak sizinkinde görünmez 

Hello Ali,
Thank you for contacting AVG Community Support.
We understand that you have deleted AVG Secure Browser and reinstalled it and pinned folders and shortcuts,
From your messages, we're uncertain as to how we can assist you further.
If you're facing any issues/concerns regarding AVG, please elaborate them in detail.
We'd be happy to help you.
Could you please let us know why you have reinstalled AVG Secure Brower recently? were you facing any specific issue?
Awaiting for your response.

Avg tarayıcımı sildim, yeniden yükledim, ancak bu sefer sabitlenmiş klasörlerim ve araç çubuğundaki kısayollarım görünmedi 

Merhaba Ali. Ulaştığınız için teşekkür ederim ve gecikme için özür dilerim.

Ben Jovana ve AVG Müşteri Hizmetleri'nde çalışıyorum.

Kaldırma işlemi sırasında, yer imleri ve geçmiş gibi profil bilgilerinizi silmek için isteğe bağlı olarak "Tarama verilerinizi de silin" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyebileceğinizi lütfen unutmayın. Bu kutuyu işaretlemezseniz, tarama geçmişiniz, yer imleriniz ve parolalarınız saklanmaya devam edecektir.

Yine de geri bildiriminiz çok değerlidir ve bunu kesinlikle ekiple paylaşacağım.

İyi günler!

- Jovana

Avg tarayıcıyı sildim ve yeniden yükledim ve tarayıcıdaki sabit kısayollarım ve klasörlerim kayboldu.
Yeniden yüklediğimde sabitlenmiş klasörlerim ve kısayollarım görünmedi.
Bunu kromla yaptığımda, sabitlenmiş kısayollar ve klasörler görünür, ancak sizinkinde görünmez 

Hello Ali,
Thank you for contacting AVG Community Support.
We understand that you have deleted AVG Secure Browser and reinstalled it and pinned folders and shortcuts,
From your messages, we're uncertain as to how we can assist you further.
If you're facing any issues/concerns regarding AVG, please elaborate them in detail.
We'd be happy to help you.
Could you please let us know why you have reinstalled AVG Secure Brower recently? were you facing any specific issue?
Awaiting for your response.

User-added image