Hello Lazar,
Thank you for contacting AVG Community Support.
Upon checking your account, we can see that you've already raised a ticket with our concern chat team regarding the same concern.
Please try the troubleshooting steps suggested by the team and let us know.
If you still need any assistance, we'd be happy to assist you.
POZNÁMKA: Níže uvedená zpráva je pro vaše pohodlí přeložena pomocí Překladače.
Podpora prostřednictvím tohoto kanálu je dostupná pouze v angličtině. Můžete nám napsat zpět v angličtině nebo vám pomůžeme ve vašem jazyce pomocí Překladače Google (https://translate.google.com).
Ahoj Lazare,
Děkujeme, že jste kontaktovali podporu komunity AVG.
Při kontrole vašeho účtu vidíme, že jste již s naším týmem na chatu s obavami vyvolali lístek týkající se stejného problému.
Vyzkoušejte prosím kroky pro odstraňování problémů navržené týmem a dejte nám vědět.
Pokud stále potřebujete pomoc, rádi vám pomůžeme.
Dobrý den, mám předplacené AVG Int. Security na 1 rok pro více zařízení a počítač mne neustále informuje, že skončila doba zkušebního užívaní programu. Dále, neexistuje e-mail kontakt s AVG, abych mohl napsat to, co mám za problem - neustále se nabízejí nějaká předem daná řešení a pod. Může mi někdo poslat e-mail na obchodní službu ABG, prosím?
Děkuji, Siriški
Hello Lazar,
Thank you for contacting AVG Community Support.
Upon checking your account, we can see that you've already raised a ticket with our concern chat team regarding the same concern.
Please try the troubleshooting steps suggested by the team and let us know.
If you still need any assistance, we'd be happy to assist you.
POZNÁMKA: Níže uvedená zpráva je pro vaše pohodlí přeložena pomocí Překladače.
Podpora prostřednictvím tohoto kanálu je dostupná pouze v angličtině. Můžete nám napsat zpět v angličtině nebo vám pomůžeme ve vašem jazyce pomocí Překladače Google (https://translate.google.com).
Ahoj Lazare,
Děkujeme, že jste kontaktovali podporu komunity AVG.
Při kontrole vašeho účtu vidíme, že jste již s naším týmem na chatu s obavami vyvolali lístek týkající se stejného problému.
Vyzkoušejte prosím kroky pro odstraňování problémů navržené týmem a dejte nám vědět.
Pokud stále potřebujete pomoc, rádi vám pomůžeme.