27.8.2018 jsem odeslala platbu 590, - Kč na účet 4032900001: 7910 za AVG Security, zpráva pro příjemce 890710190839, dnes mi bylo někde na těchto stránkách oznámeno, nemám žádnou předplatné !!! kde si můžu ZAPLACENÝ produkt stáhnout a kdy funguje. Pokud máte nějaké problémy s elektronickým produktem, obraťte mi částku 590, - Kč na účet, z kterého jsem ji poslal za vyloučenou!
Anděla, This Community is basically only English language… Query translation…
[Czech to English]
I have no paid AVG Security
27.8.2018 I sent a payment of 590, - CZK to the account 4032900001: 7910 for AVG Security, message for the recipient 890710190839, today I was notified somewhere on this site, I have no subscription !!! where can I download the PRODUCT and when it works? If you have any problems with an electronic product, please contact me for $ 590 for an account from which I sent her to be excluded!
Adam (Avast) reply…
Good afternoon Mrs. Kaiser, I apologize for misunderstanding. We have contacted you at your email address, so I will ask you to check your email box.
AVG Guru
Dobrý den paní Kaiserová, omlouvám se za nedorozumění. Kontaktovali jsme Vás na e-mailovou adresu, poprosím Vás tedy o kontrolu e-mailové schránky.
Děkuji,
Adam
Dobrý den paní Kaiserová, omlouvám se za nedorozumění. Kontaktovali jsme Vás na e-mailovou adresu, poprosím Vás tedy o kontrolu e-mailové schránky.
Děkuji,
Adam