Nespokojenost s AVG

Dneska jste mi opět vlezli několikrát na internet, který jste mi zablokovali Mám vás již plné zuby… Nemohla jsem díky vám ani restartovat PC. S vašimi službami jsem maximálně nespokojena. AVG již nikdy víc. Doplatím závazky a táhněte do háje. Neuvěřitelná ochrana. anebo zábrana!!! Neuvěřitelné, když si během několika hodin odporujete. Ovladače jsou dle vás v pohodě a najednou jich mám třináct zastaralých. Tak si již rozmyslete za co a z koho chcete tahat prachy a za HOVNO!!!

Hello Jiřina,
Support through this channel is currently available in English only.
We're sorry to hear that you're facing this trouble, we regret the inconvenience this may have caused.
We will certainly check and help you.
From your message, I speculate that you're getting AVG notification/ threat pop-up notifications often.
For better clarity, please share the screenshot of the concerned AVG notification which you get while web surfing.
Please clarify whether it happens while you visiting any specific website or in most of the websites.
Also, please let us know the operating system of your computer.
Thank you for your understanding.
Note: This message is translated using the google translator for your convenience. 

Dobrý den Jiřino,
Podpora prostřednictvím tohoto kanálu je aktuálně dostupná pouze v angličtině.
Je nám líto, že se potýkáte s tímto problémem, omlouváme se za nepříjemnosti, které to mohlo způsobit.
Určitě to prověříme a pomůžeme.
Z vaší zprávy usuzuji, že často dostáváte vyskakovací upozornění AVG/hrozby.
Pro lepší přehlednost sdílejte prosím snímek obrazovky příslušného upozornění AVG, který se vám zobrazuje při procházení webu.
Upřesněte prosím, zda k tomu dochází při návštěvě konkrétní webové stránky nebo na většině webových stránek.
Sdělte nám také operační systém vašeho počítače.
Děkuji za pochopení.
Poznámka: Tato zpráva je pro vaše pohodlí přeložena pomocí překladače Google.